Camiler Ramazan'a hazırlanıyor

Balıkesir Karesi Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı dolayısı ile camilere kapsamlı bir temizlik yaptırdı.

Camiler Ramazan'a hazırlanıyor
GİRİŞ 24.06.2014 15:51 GÜNCELLEME 24.06.2014 15:51 KAYNAK İHA

Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle Karesi ilçesinde bulunan camilerde kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldı. Vatandaşların Ramazan ayında, camilerdeki ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda yapabilmeleri amacıyla Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Özel ekiplerce yapılan çalışmalarda, önce camilerin içleri derinlemesine silinip süpürülüyor, daha sonra da, gülsuyu sıkılarak camilerin güzel kokması sağlanıyor.


Paşaalanı mahallesinde bulunan Hacı Halil Özöğretmen Camii'nde yapılan çalışmalarda, caminin iç bölümündeki kapı, pencere ve halıları ile camiye giriş-çıkış bölümleri ile bahçesi temizlendi.

Ayrıca, temizlik bitiminde, caminin içi gülsuyu ile yıkandı. İlçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, Ramazan öncesinde başlatılan temizlik çalışmalarına, Ramazan sonrasında da düzenli olarak devam edileceğini ve ilçe halkının camilerde namazlarını temiz ortamlarda kılabilmeleri için her türlü hizmeti vermeye hazır devam edeceklerini bildirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL