Dr. Feridun Kunak Ramazan'da kapı kapı geziyor

Kanal 7'nin sevilen sunucusu Op. Dr. Feridun Kunak, Ramazan ayında yepyeni bir programla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Dr. Feridun Kunak, 'Dr. Feridun Kunak Aramızda' ile Türkiye'yi adım adım dolaşarak çeşitli illerde değişik coğrafi koşullarda yaşayan hastaları ziyaret edecek.

Dr. Feridun Kunak Ramazan'da kapı kapı geziyor
GİRİŞ 08.07.2013 17:48 GÜNCELLEME 08.07.2013 17:48
ÖNEMLİ KONULAR

Dr. Feridun Kunak, Kanal 7 ekranındaki serüvenine 'Dr. Feridun Kunak Aramızda' ile devam ediyor. Ramazan ayı boyunca il il gezerek hastalarının ayağına gidecek olan Kunak, hastalıklara çare bulmaya geliyor.

Kimi zaman sahur, kimi zaman iftar sofralarına konuk olan Dr. Feridun Kunak, doğada farklı iklimlerde yetişen bitkiler, hastalıklara doğal tedavi yöntemleri hakkında hem izleyicilere hem de konuk olduğu evdeki hastalara bilgi verecek.

Dr. Feridun Kunak Aramızda'da Ramazan gelenekleri, beslenme alışkanlıkları da uzman gözüyle değerlendirilecek. İftar ve sahur sofralarında dikkat edilmesi gerekenler, yiyeceklerin besin değerleri, sıcak havada oruç tutmayı kolaylaştıracak beslenme önerileri Dr. Feridun Kunak Aramızda ile ekrana taşınacak.

Sağlıklı bilginin adresi 'Dr. Feridun Kunak Aramızda' Ramazan boyunca Pazartesi'den Perşembe'ye saat 13.00'te Kanal 7'de ekrana gelecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL