Eyüp Sultan'da İlahiler ve Sema Gösterisi

Eyüp Sultan Meydanı'na kurulan özel platformda farklı etkinlikler organize eden Eyüp Belediyesi, konuklarına Onbir Ayın Sultanı Ramazanı dolu dolu yaşatıyor.

Eyüp Sultan'da İlahiler ve Sema Gösterisi
GİRİŞ 12.07.2013 12:57 GÜNCELLEME 12.07.2013 13:03
ÖNEMLİ KONULAR

İftar öncesi Eyüp Sultan'ı ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ramazan ayı boyunca Eyüp Sultan'dan yayınlar gerçekleştiren tv kanallarının haberlerine katılarak Eyüp'teki etkinlikleri ve Ramazan coşkusunu anlattı. Başkan daha sonra Meydan'dan ayrılarak mahalle iftarı programına geçti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da Eyüp Sultan'ı ziyaret edenler arasındaydı.

Başkanlar ziyaretlerinde Eyüp Belediyesi'nin engelli ve yaşlılar için hizmete soktuğu golf araçlarını çok beğendi ve araçlarla ilgili bilgi aldı.

Eyüp'a gelen vatandaşlar Eyüp Belediyesi'nin Teravih namazının ardından düzenlediği etkinlikleri büyük bir keyifle izledi. Sahura kadar süren etkinliklerde Ali Tel hocadan Kuran Kerim tilaveti dinlendi. Ardından sema gösterisi ve Bezmi Safa grubundan ilahiler Eyüp Sultan'a gelen konuklara güzel bir gece yaşattı..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL