Sultanahmet Camii doldu taştı

Sultanahmet Camii'nde bayram namazının kılınması yönündeki çağrıları dikkate alan binlerce vatandaş, sabahın erken saatlerinde camiye koştu.Cami kalabalığın namaz kılmasına yetmeyince vatandaşlar avluda saf tuttu.

GİRİŞ 08.08.2013 10:05 GÜNCELLEME 08.08.2013 12:40 KAYNAK CİHAN
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
ÖNEMLİ KONULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, Namaz Gönüllüleri Platformu ve Mihrap Gönüllüleri Platformu'nun çağrısı üzerine binlerce vatandaş Sultanahmet Camii'nde bayram namazına durdu. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in hutbe okuduğu namazda, cami kalabalığın namaz kılmasına yetmeyince vatandaşlar avluda namaz kıldı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı, Namaz Gönüllüleri Platformu ve Mihrap Gönüllüleri Platformu bir program düzenledi. Sultanahmet Camii'nde bayram namazının kılınması yönündeki çağrıları dikkate alan binlerce vatandaş, sabahın erken saatlerinde camiye koştu. Namaz safları avlunun da dışına taştı. Hutbeyi Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez okudu.

Namazın ardından vatandaşlar birbirlerine sarılarak bayramlaştı. Sultanahmet'te namaz bayram namazı kıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Ramazan Bayramı'nın bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dileyen vatandaşlar, kalabalığın bu arzuyu yansıttığını dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. çümle ümmeti muhammet ramazan bayramını kutlar niçe kardeşlik beraberlik içinde bayramlar geçirilmesini dilerim
    Cevapla
  • zeyzey 10 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah subhanallah. Rabbim sayımızı artırsın ..
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Ülke tv sıra dışi paroğramından, aslan yürekli TURGAY davet etmişti ! . Cemaatta icab etti, ne mutlu ! ALLAH kabul etsin !
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE İÇİM AÇILDI RESMEN. Bütün müslümanlar hep bir arada omuz omuza ,Bu manzara bugün tüm camilerimizde aynıydı. Dileğim bütün namazları bu coşkuyla ,bu heyecanla hepberaber kılmamızdır.
    Cevapla