İftar Saati'nden sürpriz hediyeler

İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın sunduğu 'Mustafa Karataş'la İftar Saati' Ramazan boyunca her gün 17.45'te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında. Programda, hediye kitaplar, Umre ve tatil kazanma şansı var.

İftar Saati'nden sürpriz hediyeler
GİRİŞ 23.07.2012 11:44 GÜNCELLEME 23.07.2012 12:14 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Türkiye'nin dört bir yanından Ramazan görüntüleri, İftar saatinde Kabe'den canlı bağlantılar, hediye kitaplar, Umre ve tatil kazanma şansı Mustafa Karataş ile İftar Saati'nde...

Mustafa Karataş'la İftar Saati rahmet ayının bereketiyle Ramazan boyunca evlerinize konuk oluyor. İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın sunduğu İftar Saati'nde Kur'an-ı Kerim ve ilahilerle Ramazan coşkusu, oruç sevinci her iftarda izleyenlere manevi bir atmosfer yaşatıyor. Ramazan ayının bereketi ve oruç tutmanın faziletlerinin anlatılacağı programda her gün 2 kitap hediye ediliyor. Tasavvuf müziği sanatçılarının söylediği ilahilerle renklenen programda Ramazan'a özel eserler canlı yayında seslendiriliyor.

Her Cumartesi Umre ve tatil çekilişinin yapılacağı Mustafa Karataş ile İftar Saati'nde Ankara için ayrı İstanbul için ayrı iftar duası niyaz ediliyor. İftar saatinde Kâbe'den gerçekleşen canlı bağlantılarla Ramazan maneviyatı doyasıya yaşatılıyor. 

Dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, her gün hediye kitaplar ve aylık Umre çekilişi ile dopdolu bir iftar programı Kanal 7'de ekrana geliyor.

Mustafa Karataş İle İftar Saati Ramazan süresince her gün canlı yayınla 17.45'te Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL