Zekat vermeyen kişinin durumu nedir?

Muhsin Bay'ın hazırlayıp sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın sohbetiyle katıldığı Cuma Sohbetleri'nde bu hafta irşad ile tebliğin usulü, müminlerin birbirlerine karşı görevleri, zekâtın tanımı ve faziletleri konuşulacak.

Zekat vermeyen kişinin durumu nedir?
GİRİŞ 25.07.2012 16:16 GÜNCELLEME 25.07.2012 17:08 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Necmettin Nursaçan ayrıca programda, zekat görevini yerine getiren kişilerin faziletlerini, getirmeyenlerin ise durumlarını anlatacak.

Muhsin Bay'ın hazırlayıp sunduğu Cuma Sohbetleri'nde bu hafta, müminlerin birbirine karşı görevleri, iyiliği yaymanın, kötülüğü örtmenin faziletleri anlatılacak. Programda, irşad ve tebliğin sadece din görevlilerinin sorumluluğunda olup olmadığı hakkında bilgiler aktarılacak. Programda Necmettin Nursaçan ayrıca; "Zekat ne demektir? Tebliğ görevini ihmal edersek ne olur? Zekat görevini yerine getirmenin fazileti nedir? Zekatı vermeyenin durumu nedir? Namaz ferdin, zekat ise toplumun mutluluğunu mu hedef alır?" gibi merak eden soruları yanıtlayacak.

Muhsin Bay'ın hazırlayıp sunduğu programda Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Ramazan boyunca, oruç, Ramazan'da yapılacak ibadetler hakkında bilgiler verecek.

Necmettin Nursaçan'ın hoş sohbetiyle Cuma Sohbetleri Cuma 11.30'da Kanal 7'de...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL