Kabe nasıl inşa edildi?

Ömer Döngeloğlu'nun anlatımıyla Ramazan'ın güzelliklerinin aktarıldığı Sahur Vakti'nde bu gece Kâbe'nin inşası, yapılışı süresince yaşanan ilginç olaylar, yapılış amacı ve Hz. İbrahim'in hicreti ayrıntılı bir şekilde izleyiciye aktarılacak.

Kabe nasıl inşa edildi?
GİRİŞ 27.07.2012 18:04 GÜNCELLEME 27.07.2012 18:04 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Ramazan ayının hikmeti ve sevinci Ömer Döngeloğlu ile Kanal 7 ekranında yaşanıyor. Ömer Döngeloğlu'nun etkileyici anlatımlarıyla Başakşehir Sular Vadisi'nden ekrana gelen Sahur Vakti'nde bu akşam; Müslümanların ibadetinde çok önemli bir yeri olan Kabe'nin yapılışı, ilk tavaf, şeytan taşlama izleyenlere aktarılacak. Ömer Döngeloğlu canlı yayında Müslümanlar'ın kıblesi olan Kâbe'nin ne zaman, kim tarafından ve hangi amaçla yapıldığı hakkında bilgiler verecek. Asr-ı Saadet yaşamının detaylarını bütün güzellikleriyle ortaya koyan tadına doyulmaz sohbetiyle Ömer Döngeloğlu sahur sofralarına manevi bir lezzet katıyor.

Konukların okuduğu Kur'an-ı Kerim ve ilahilerle bereketlenen sahur sofralara her gece Ömer Döngeloğlu'yla Sahur Vakti'nin samimi sohbetleri de eşlik ediyor.

Tasavvuf müziğinin yüreklere işleyen nağmeleri, gönülleri fetheden ilahiler Ömer Döngeloğlu'yla Sahur Vakti'yle Kanal 7'de ekrana geliyor. Kur'an-ı Kerim'le başlayan sahur, dualar ve ezanla son buluyor. Ömer Döngeloğlu'yla Sahur Vakti Ramazan boyunca her gece 01.50'de Kanal 7'de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL