Allah'tan neden korkmalıyız?

İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın sunduğu 'Mustafa Karataş'la İftar Saati'nde bugün, Allah korkusu üzerine önemli bilgiler aktarılacak.

Allah'tan neden korkmalıyız?
GİRİŞ 02.08.2012 13:14 GÜNCELLEME 02.08.2012 13:14
ÖNEMLİ KONULAR

Allah'tan korkmanın faziletlerinin anlatılacağı programa Zühtü Paşa Camii İmam Hatibi Adem Karabey konuk olacak. Her gün sırayla surelerin tefsirini yapan Karataş bugün Tın suresinin anlamını izleyenlere aktaracak.

Mustafa Karataş'la İftar Saati rahmet ayının bereketiyle Ramazan boyunca evlerinize konuk oluyor. İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın sunduğu İftar Saati'nde bugün, "Allah'tan niçin korkmalıyız?" sorusunun cevabı verilecek.

"Allahtan korkmanın faziletleri, kalpte Allah sevgisi ve korkusu dengesi nasıl kurulmalıdır?" gibi merak edilen soruların da yanıt bulacağı programda Tin suresinin tefsiri aktarılacak. Zühtü Paşa Camii İmam Hatibi Adem Karabey'in eşlik edeceği programda İlahiyatçı Adnan Şensoy yeni bir türbeden birbirinden özel hikayelerle ekrana gelecek.

Her Cumartesi Umre ve tatil çekilişinin yapılacağı Mustafa Karataş ile İftar Saati'nde Ankara için ayrı İstanbul için ayrı iftar duası niyaz ediliyor. İftar saatinde Kâbe'den gerçekleşecek canlı bağlantılarla Ramazan maneviyatı doyasıya yaşatılıyor. Uzun yaz günlerinde Kanal 7 ile zaman su gibi akıyor.

Mustafa Karataş İle İftar Saati Ramazan süresince her gün canlı yayınla 17.45'te Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL