İstanbul taksi şoförleri Beykoz’da ağırlandı

Beykoz Belediyesi, İstanbul taksi şoförlerini, taksi durakları başkanları ve ailelerini “Gönül Sofrası” iftarında ağırladı.

İstanbul taksi şoförleri Beykoz’da ağırlandı
GİRİŞ 12.06.2017 11:11 GÜNCELLEME 12.06.2017 11:11

15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda tertip edilen iftarda Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda çalışan 900 taksici ve aileleri bir araya geldi.

Beykoz Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Milli Boksör Avni Yıldırım, Taksi Durak Platformu Başkanı Ünal Demirkaya ve taksi duraklarının başkanları iştirak etti.

Taksicilerin ışıklarını yakarak park ettikleri taksilerin renkli görüntülerine sahne olan Belediye Meydanındaki iftarda taksi duraklarının başkanları ve şoför esnafı aynı sofra etrafında kenetlenerek, iftar sevincine ortak oldular.

Programın sunumunu ise TRT Kent Radyo İstanbul’da “Onur’un Taksisi” programını hazırlayan Onur Saka yaptı.   

Ramazan boyunca tüm ilçe sakinleriyle içi içe olduklarını aynı sofrada iftar yapmanın  mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, herkese bereketli ve huzur dolu bir Ramazan diledi.

Başkan Yücel Çelikbilek, “Mesleğinizle Hep Gurur Duyun"

Başkan Yücel Çelikbilek: “İstanbul’un çeşitli ilçelerden gelen taksici dostlarımızı ağırladığımız bu programda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyuz. Mesleğinizle hep gurur duyun.  İnsanların güven ve huzur içinde ulaşımını sağlıyorsunuz. İşleriniz rast gitsin. Her türlü insana hizmet veriyorsunuz.

Bu hizmeti verirken maalesef taksicilerimiz uğradıkları haksızlıklar karşısında canlarını kaybediyorlar. Bu hadiseler de bizi üzüyor. 15 Temmuz’da şehit olan taksici kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle tüm taksici dostlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Başkan Yücel Çelikbilek, programa katılan Milli Boksörümüz Avni Yıldırım ve kadın taksi şoförleri Çiğdem Akman ve Reyhan Soylu’ya plaket verdi.

Taksi Durak Platformu Başkanı Ünal Demirkaya da Başkan Yücel Çelikbilek’e, kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL