Ramazan'ın her anı berekettir

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, her anı bereket olan Ramazan'ın en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ramazan'ın her anı berekettir
GİRİŞ 18.06.2017 16:07 GÜNCELLEME 18.06.2017 16:07
ÖNEMLİ KONULAR

Esenler Belediyesi'nin Anadolu'nun kardeşliğini ve bereketini İstanbul'a taşıdığı Şehir İftarları, Kastamonuluları bir araya getirdi. Esenler Belediyesi ile Kastamonulular Derneği Esenler Şubesi'nin Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde birlikte düzenlediği iftar programına; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Kastamonulular Derneği Esenler Şube Başkanı Ferhat Akkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RAMAZAN'I EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRELİM

Davetlilere hitap eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, sözlerine, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Abana Belediye Başkan Rıdvan Oyar’a Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Kastamonululara baş sağlığı dileyerek başladı. Şehir İftarları programında her akşam farklı bir yöre ile bereket sofrasında buluştuklarını belirten Başkan Göksu, "Hayat o kadar kısadır ki; o an, bu andır. Ramazan'ın her anı berekettir.  Onun için Ramazan'ı en güzel şekilde değerlendirelim" dedi.  

YÜZBİNLER 15 TEMMUZ'DA DÖRTYOL'DA NÖBET TUTACAK

Başkan Göksu, Kadir Gecesi'ndeki dua buluşması için Dörtyol Meydanı'na davet ettiği Esenlerlilere bir hatırlatmada daha bulunarak, "15 Temmuz'dan sonra Dörtyol Meydanı'nda günlerce nöbet tuttuk. 15 Temmuz akşamı Esenler Emniyet Müdürlüğü önünden başlayarak Dörtyol Meydanı'na yürüyeceğiz ve yine yüz binlerce kardeşimizle beraber nöbet tutacağız.

Böylece ülkemiz üzerinde hala oyun kurmak isteyenlere en güzel vereceğiz. Bizler, 'vatan nedir' yeniden tarif etmiş, zillet altında yaşamaktansa şehit olmayı tercih edecek bir milletin çocuklarıyız. Her zaman ayaktayız ve ayakta olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve Kastamonulular Derneği Esenler Şube Başkanı Ferhat Akkaya da kısa birer selamlama konuşması yaparak Kastamonuları bir sofrada buluşturan Başkan Göksu'ya teşekkür ettiler. Ezanın okunmasıyla, Kastamonulular hep birlikte oruçlarını açtılar. Konuklara yöresel lezzetlerin de ikram edildiği iftar programı, dualarla sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL