'Ramazan ümmetin ayıdır!'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ve Çayeli Dernekler Federasyonu'nun (ÇAYDEF) iftar programlarına katıldı.

'Ramazan ümmetin ayıdır!'
GİRİŞ 18.06.2017 16:55 GÜNCELLEME 18.06.2017 16:55
ÖNEMLİ KONULAR

Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından Hekimbaşı Spor Tesislerinde düzenlenen iftar programına, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, ilçe üç kademe teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan programda, İl Başkanı Dr. Selim Temurci de bir konuşma gerçekleştirdi.

İl Başkanı Dr. Selim Temurci konuşmasında şunları söyledi: "Ramazanın rahmeti ve bereketiyle buluştuğumuz bu sofralar, kardeşliğin ve muhabbetin adıdır. Kalbi, gönlü, yüreği bu millet için atan vatan evlatlarının buluşma noktasıdır. İstanbul teşkilatı olarak, İstanbul’un her ilçesinde ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ diyerek düzenlediğimiz iftar ve sahur programlarıyla bir araya geliyoruz. Ramazan, ümmetin ayıdır ve müminler için bir fırsattır. Bu sofralar, kardeşliğimizi arttıran, bizi biz yapan, birlik ve beraberliğimizin timsalidir. Bizler beraber yürüdük bu yollarda. Yağmurda, çamurda bir ve beraber olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik durduk."

Temurci konuşmasını şöyle sürdürdü: "Değerli kardeşlerim, kaderin üstünde bir kader, hesapların üstünde bir hesap olduğunu unutmayın. 15 Temmuz’u unutmayın. Rabbim 15 Temmuz’da bütün şer odaklarının hesaplarını tersine çevirdi. 2019’a doğru hızla yol alıyoruz. Durmayacağız, yılmayacağız, ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemizi ve milletimizi hak ettiği yere getirmek mecburiyetindeyiz. Aşkımıza, sevdamıza, davamıza sahip çıkacağız. Bizim davamızın geleceği budur. AK Parti herhangi bir siyasi partinin adı değildir. AK Parti, Türk siyasi hayatının gerçeğidir. Her şeyden önce bir davadır. AK Parti medeniyetimizin bu topraklarda duaya dönüşmüş adıdır. Bu davanın kökleri Medine’ye uzanır. Bize düşen milletimizin duasını alabilmektir. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin bizlere bayrama ulaşmayı nasip eylesin.”

RAMAZAN ÜMMETİN AYIDIR

Dr. Temurci, Ümraniye’deki iftarın ardından Çayeli Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında, Rizeli hemşehrileriyle bir araya geldi. Programa İstanbul Çayeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Hüsrev ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan İl Başkanı şunları kaydetti: “Ramazan-ı şerifin son haftasındayız. Kurulan bu sofralarda kardeşliğimiz, sevgi ve muhabbetimiz var. Yediğimiz her lokmada bize bu vatanı emanet eden şehitlerimizin emeği var. Bu topraklar için canını, heba edenleri unutmayalım. Onları rahmetle yâd ediyoruz. Ruhları şad olsun. Herkes duysun, adalet 15 Temmuz gecesi milletim neredeyse ben de oradayım diyen Recep Tayyip Erdoğan, duruşudur. Bizler onun yolunda onunla birlikte davamıza devam ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası böylesine hassas bir süreçte, adaletin aranacağı yer elbette yürüyüşler değildir. 16 Nisan’da çok kritik bir süreç yaşadık. Milletimiz verdiği kararla çift başlılığı bitirdi. Türkiye’nin geleceğine sahip çıktı. İnşallah, bu yeni dönem, Türkiye’nin ayağa kalkacağı ve mazlumların acılarının dineceği bir süreç olacak. Rabbim ümmetin dirilişine Türkiye’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı bani kılsın. Türkiye ümmetin umududur. Ülkemizde yaşanan her güzel gelişme aynı zamanda ümmetin kurtuluşu için bir vesiledir. İşte bu yüzden birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek bütün şer odaklarına karşı dik durmalıyız.”

İstanbul teşkilatının ve davetlilerin yoğun katılımlarıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen iftar programları, İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin teşkilat mensupları ve hemşehrileriyle hasbihal edip, onlarla fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL