Esenler'de çocuklara Ramazan sürprizi

Esenler Belediyesi, Ramazan ayında ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine Ramazan sürprizi yaparak çocuklara“ Mutluluk Dolu Ramazan” atıştırmalık paketi dağıttı.

Esenler'de çocuklara Ramazan sürprizi
GİRİŞ 14.04.2021 16:24 GÜNCELLEME 14.04.2021 16:24 KAYNAK HABER7

Esenler’de Ramazan’ın çocuklar için çok farklı bir anlamı var. Ramazan’ın duruluk ve saflığı ile çocuk ruhundaki saflık ve duruluğu birleştirerek çocukların belleğinde güzel Ramazan hatıraları oluşturmaya çalışan Esenler Belediyesi, yıllardır devam ettiği Çocuk İftarının ardından şimdi de onları Ramazan’ın ilk gününde hediyelerle buluşturdu.

30 BİN ÖĞRENCİYE DAĞITILDI

“Mutluluk Dolu Ramazan” yazılı paketlerde miniklere, içinde hurma, çikolata, meyve suyu gibi atıştırmalıklar dağıtıldı. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri, çocuklarla okullarda bir araya gelerek Ramazanlarını kutladı ve Esenler Belediyesi’nin çocuklara özel Ramazan etkinliklerini takip edebilecekleri dijital platformları hatırlattı. Osmanlı geleneği olan diş kirasına benzer bir uygulama ile 30 bin öğrenciye Ramazanlık ikram eden belediyenin bu sürprizi çocukları da çok mutlu etti. Çocuklar, atıştırmalık paketlerini sevinçle kabul ederek teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL