Esenler gönülleri mest ediyor

Şehir Ekranı TV aracılığıyla Ramazan coşkusunu evlere taşıyan Esenler Belediyesi, özel konser programlarıyla izleyenlerin gönlüne ziyafet yaşatıyor.

Esenler gönülleri mest ediyor
GİRİŞ 21.04.2021 13:04 GÜNCELLEME 21.04.2021 13:04 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Esenler Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayına özel düzenlediği meydan konserleri, bu yıl da dijital platformlarda izleyiciyle buluşuyor. Ramazan ayının huzur dolu iklimini yaşatan konserler, Şehir Ekranı TV’de izleyenlerle buluşuyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle çevrim içi düzenlenen konser etkinlikleri, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşiyor. Ramazan’a özel nağmeler, her akşam kulakların pasını siliyor. 

 HER GÜN DOLU DOLU GEÇİYOR  

Esenler’de Ramazan’ programında izleyiciyle buluşan konserlerin ilkinde Ömer Çelik ve Abdülbaki Kömür sahne aldı. İkinci gün programa katılan Ubeydullah Sezikli ilahileriyle kalplere huzur verdi. Ramazan’ın üçüncü günü sahne alan rap sanatçısı-hafız Resul Aydemir, kendine özgü tarzı ve seslendirdiği parçalarlabeğeni topladı. Ramazan’ın dördüncü günü şair Dursun Ali Erzincanlı sevilen şiirlerini seslendirerek izleyiciyle buluştu. Ramazan’ın beşinci günü ise ESEV Dost Meclisi ekibi, performansını sergiledi. 

BİRÇOK ESER SESLENDİRİLDİ 

Her akşam ekranlara gelen Ramazan konserlerinin yedinci gününde tasavvuf müziği sanatçısı Adem Tay, ‘Donandı Her Yer Kandiller İle’, ‘Ey Gönül Bakma Cihana Gün Gelir Seyran Gider’ gibi pek çok eser seslendirdi. On bir ayın sultanı Ramazan’ın sekizinci gününde de Halil Necipoğlu ve Furkan Necipoğlu konseri ekranlara geldi. Konserde ilahiyatçı- tasavvuf müziği sanatçısı Halil Necipoğlu; ‘Feryad-ı Gam’, ‘Ömrün Bitirmiş Viranemiyem’ ve daha birçok eser seslendirdi. Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek konserler, Şehir Ekranı TV’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL