Aksa’nın iftarları Türkiye'den

Her sene Mescid-i Aksa'da iftar ve sahur sofraları kuran Mirasımız Derneği, bu yıl da Ramazan boyunca günde 3 bin 500 kişiye iftar verecek.

Aksa’nın iftarları Türkiye'den
GİRİŞ 27.05.2017 14:08 GÜNCELLEME 27.05.2017 14:08
ÖNEMLİ KONULAR

Mirasımız Derneği, Mescid-i Aksa’da Ramazan ayı boyunca her gün 3 bin 500 kişiye iftar verecek.

AKSA RAMAZANDA BOŞ KALMASIN DİYE

Yıl boyunca 450 Kudüslü Müslümanın mutfak masraflarından giyim ihtiyaçlarına kadar bir çok ihtiyacını karşılayan dernek, bereket ayı Ramazan'da da yardım faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Dernek, Ramazan ayı boyunca Mescid-i Aksa’da kuracağı iftar ve sahur sofralarının yanı sıra 150 bin Müslüman'a da kumanya dağıtmayı hedefliyor. Mescid-i Aksa’da kurulacak iftar ve sahur sofralarına yoksul Müslümanları dernek tarafından taşınacak. Kudüs ve civarındaki yerleşim birimlerinden ücretsiz olarak Mescid-i Aksa’ya getirilecek olan Müslümanlar bu kutsal mekanda iftar ve sahur yapmanın mutluluğunu yaşayacak.

BİR SOFRA 15 TL

Mirasımız Derneği, Mescid-i Aksa avlusunda kurulacak bir iftar sofrasının bedelinin 15 TL olduğunu açıkladı. Sahur bedelinin 10 TL olarak belirlendiği Aksa’da bir kumanya paketinin maliyeti ise 100 TL.

YETİMLERE BAYRAMLIK

Mirasımız Derneği Ramazan ayındaki yardım faaliyetlerini yetimleri sevindirerek taçlandırmak istiyor. Yüzde 86’sı yoksulluk sınırının altında yaşayan Kudüslü yetim çocuklarına bayramlık kıyafetler ve çeşitli hediyeler verecek olan Mirasımız Derneği bir yetim giydirmenin bedelinin 100 TL olduğunu açıkladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL