Meryem öğretmen yaşam savaşını kaybetti

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kontrolden çıkarak sulama kanalına düşen otomobilde ağır yaralanan öğretmen Meryem Merve Gökçe (26), kazadan 4 gün sonra, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Meryem öğretmen yaşam savaşını kaybetti
GİRİŞ 11.02.2020 07:48 GÜNCELLEME 11.02.2020 07:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış
ÖNEMLİ KONULAR

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, geçtiğimiz perşembe günü, meydana gelen kazada; Kenan Uysal (25) yönetimindeki 01 F 7088 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu sulama kanalına düştü. Kazada, sürücü Uysal ve yanındaki Murat Baysal (50) sudan çıkmayı başarırken, arka koltuktaki Dokuztekne Mahallesi Şehit Adem Çoban Okulu öğretmeni Meryem Merve Gökçe (26) otomobilde sıkıştı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve çevredekilerin çalışmasıyla otomobilden çıkarılan Gökçe, yapılan ilk müdahalesinin ardından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Gökçe, buradan Yüreğir Başkent Hastanesi’ne sevk edildi. 4 gündür tedavisi süren Meryem Merve Gökçe, yaşam mücadelesini kaybetti.

 

 

 

YORUMLAR 3
  • Hanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya imtihan yeri, hz. Muhammed miracda cehennemde saçından asılı işkence gören bir kız görür cebraile sorar bu neden böyle işkence görüyor diye oda bu dünyada iken başını örtmüyordu der.birde bütün gün erkekler gününü gün eden iş kadınlarının vay haline.
    Cevapla
  • Mstf 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş,hadisin senedini yazar mısın?
    Cevapla
  • Hadisçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir hadis duymadık. Kaynağı yoksa anlatma her duyduğunu. Baş örtüsü elbette farz, ancak ulu orta bir yerde böyle anlatmak insanları usandırır ve faydası olmaz genelde. Bu arada insan Allah’ın emir ve yasaklarına dönmeyi hemen şimdi iltizam etmelidir. Yoksa ölüm ani gelebilir
    Cevapla